İZMİR / KONAK - Şehit Halit Zilani Çelik İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

İstiklal şairimiz Mehmet Akif Ersoy tarafından kaleme alınan, bağımsız bir ülkenin onurlu bireyleri olarak her zaman ve her yerde coşkuyla okuduğumuz İstiklal Marşı’mızın 12 Mart 1921’de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından bağımsızlık sembolümüz olarak kabul edilişinin 103. yıldönümünü idrak etmenin gururunu yaşıyoruz.

Mrt

RAMAZAN AYI DOLAYISIYLA OKULUMUZA FARKINDALIK KATAN GÜLSEREN ERDOĞDU VE OYA KOLYİĞİT ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ

Mrt

AFET FARKINDALIK VİDEOLARIMIZI İZLEDİKTEN SONRA TATBİKATIMIZI BAŞARILI BİR ŞEKİLDE TAMAMLADIK

Mrt

7 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ İZMİR İMAM HATİP ORTAOKULLARI ARASINDA DÜZENLENEN TURNUVADA BUCA EVLİYA ÇELEBİ İMAM HATİP ORTAOKULUNU 2-1 YENEREK BİR ÜST TURA ÇIKTI.

İYİ OYNAYAN CENTİLMEN RAKİBİMİZE TEŞEKKÜR EDER, BAŞARILAR DİLERİZ

KIZILAY'A KAN BAĞIŞINDA BULUNAN VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ

KAN BAĞIŞI İLE UMUT OLUN, HAYAT KURTARIN

KIZ VE ERKEK ATLETİZM TAKIMLARIMIZ

YARIŞMALAR ÖNCESİ ATATÜRK STADIN'DA ANTRENMANLARA BAŞLADI

BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİMİZ MÜGE DEMİRAYAK BU SENE BİRÇOK KULVARDA MADALYA HEDEFLEDİKLERİNİ BELİRTTİ

Şbt

TÜM VELİLERİMİZİ 25 MAYIS PAZAR GÜNÜ SAAT 11:00 DA YAPILACAK TOPLANTIYA BEKLİYORUZ

BURSLULUK SINAVI HAKKINDA BİLGİ ALMAK İÇİN

AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYABİLRSİNİZ YA DA OKUL REHBER ÖĞRETMENİMİZ İLE GÖRÜŞEBİLİRSİNİZ

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNDEN 5/A SINIFI ÖĞRENCİSİ HANİFE AHSEN KAYIŞ

VE 7/B SINIFI ÖĞRENCİLERİNDEN FERHAT ÇINAR İZMİR'DE DÜZENLENEN MUAYTHAİ MÜSABAKALARINDA DERECEYE GİREREK BÜYÜK BİR BAŞARIYA İMZA ATMIŞLARDIR

BU BÜYÜK GURUR İÇİN KENDİLERİNE BAYRAK TÖRENİNDE TEŞEKKÜR ETTİK

Şbt

KISA BİR MOLANIN ARDINDAN 2. DÖNEME BAŞLADIK.

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE VE ÖĞRETMENLERİMİZE VERİMLİ BİR DÖNEM DİLERİZ

Şbt

VERİMLİ BİR DÖNEM GEÇİRDİK.

ŞİMDİ KISA BİR MOLA

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE MUTLU VE VERİMLİ BİR TATİL DİLERİZ

5 ŞUBAT 2024 PAZARTESİ GÜNÜ KAVUŞMAK ÜZERE...

Ock

DEĞERLİ VELİLERİMİZ KONAK REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİNİN BU BROŞÜRÜNÜ DİKKATLİCE OKUMANIZI TAVSİYE EDERİZ

Ock

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl ilk kez yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri; sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarının teşvik edilmesi için hazırlanan "dönem sonu faaliyet haftası"na keyifle başladık

Ock

T.C. Millî Eğitim Bakanlığı, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti arasında 24.11.2016 tarihinde imzalanan protokol doğrultusunda "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yetenek Yarışması" her yıl T.C. Millî Eğitim Bakanlığına bağlı ilk, orta ve lise kademelerinde örgün eğitim veren okullarda gerçekleştirilmektedir. Bu yarışma ile çocuk ve gençlerin zararlı alışkanlıklara karşı bilinçli bir şekilde yetişmelerine destek vermek; alkol, tütün, madde, kumar ve teknoloji bağımlılığının olumsuz ve yıkıcı etkilerini kavramalarını sağlayıp, teknolojinin doğru kullanımının önemini vurgulamak ve daha güvenli, daha sağlıklı bir hayat sürmelerine katkıda bulunarak yeni neslin bağımlılıklara karşı farkındalıklarını artırmak amaçlanmaktadır.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

Ock

REHBERLİK SERVİSİNİN AYLIK VELİ SEMİNERLERİNİN SONUNCUSU 11 OCAK PERŞEMBE GÜNÜ SAAT 13:00-14:20 ARASINDA VERİMLİ BİR ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİ.

SEMİNERE KATILAN TÜM VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ