İZMİR / KONAK - Şehit Halit Zilani Çelik İmam Hatip Ortaokulu

Şehit Halit Zilani Çelik İmam Hatip Ortaokulu

Adres
ZEYBEK MAH. TURGUT REİS CAD. TURGUT REİS İLKOKULU NO 9 İÇ KAPI NO Z01 KONAK / İZMİR
Vizyon
Ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkarmak için eğitim-öğretimin bir birimi olarak hizmetin yapıldığı çevrede, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, öğrencisine öğrenme için her fırsatı veren, öğretenler ve öğrenenlerin birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inanan, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışan eğitim, bilim ve kültür merkezi olabilmek.
Misyon
Biz (Okulumuz) , Türk Milli Eğitiminin Temel İlkelerini, çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak; öğrencilerin bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Başarılar
1. Dönem TEOG puan ortalamalrına göre Konak´ta 40 okul arasında 11. olduk. İlçede Yapılan Matematik yarışmasında Grup 2. Olduk. Sportif anlamda il Voleybol turnuvasında miniklerde il 2. yıldızlarda ise il 3. olmayı başardık. Futbol turnuvasında Konak ilçesinde 3. olmayı başardık. İlçe Satranç turnuvasında ilçe 3. olduk. Şiir okuma alanında yapılan yarışmada erkekler sıralamasında il 1. seçildik., İlçede yapılan kitap okuma yarışmasına 60 öğrencimizin katılımıyla en fazla katılımı sağladık.
Öğretim Şekli :İkinci Öğretim
13:00-18:30 PAZARTESİ ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA GÜNLERİ 13:00-19:15 SALI GÜNLERİ
KLİMA (ANA BİNAMIZ YIKILDIĞI İÇİN)
Ulaşım
İl merkezinden 45 numaralı belediye otobüsü ile yaklaşık 20 dakikada okulumuza ulaşılmaktadır. 41-42-44-46 Numaralı otobüsler de okulumuza yakın duraklardan geçmektedir. Bu duraklarda indikten sonra 5 ile 10 dakika yürüyerek ulaşabilirsiniz
Okulumuzun öğrenci ve öğretmenlerine yönelik servisi bulunmamaktadır.
Klima ve Kalorifer
İl ve ilçe merkezine 5 km uzaklıktayız.
Sportif Etkinlikler
Voleybol, Futbol, Hentbol ve Basketbol branşlarında ayrıca Masa tenisi ve Satranç alanlarında okulumuzda çalışmalar bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler
Her yıl Tübitak bilim fuarlarına katılım sağlamakta ve bilim fuarı düzenlemekteyiz.
Tübitak 4006 projesi
Diğer Hususlar
Okulumuz 2023-2024 Yılını Konak Turgut Reis İlkokulu ile aynı bahçe içerisinde tamamlayacaktır